Udvalgets Historie.
I 2010 oprettede Uldum Lokalhistorisk Forening og Uldum Mølle et fælles udstillingsudvalg.  Udvalgets opgave er løbende at udvikle og sikre formidlingen af Uldums kulturhistoriske arv fra Maglemosetiden og op til nutiden. Formidlingen sker i form af udstillinger, foredrag, film el. andet på Møllen, i evt. kommende bygninger i tilknytning til Møllen eller andre relevante steder. Udvalgets medlemmer udpeges af de to foreninger. Billeder af rummet

Samarbejde med Horsens Museum.
Museumsinspektør for arkæologi, Anders Horsbøl Nielsen, Horsens Museum har vist udstillingen stor velvilje, og Arkæolog Allan Skov Larsen har udført en meget stor og professionel indsats for at sikre udstillingens høje niveau.

Praktiske oplysninger.
De kulturhistoriske udstillinger har samme åbningstid som møllen, og adgangen til udstillingen er dækket af billetten til Møllen.
Vore og møllens aktiviteter kan ses på Uldum Mølles hjemmesides kalender og Uldum Web’s kalender.

Besøgende kan bestille en guidet rundvisning og kaffe med mølleboller og kringle 3 dage før besøget på tlf. 75 67 94 84.

Alle gamle fund er beskrevet og tidsfæstet på dansk. Men det er muligt at låne et engelsk eller et tysk rundvisningshæfte.